Na čabarskom je području u tijeku akcija Udruge umirovljenika “Finvest corp” Čabar tijekom koje će predstavnici Udruge obilaziti svoje članove i prigodno ih darivati.
Među njima biti će i predsjednica Udruge Marija Ratko, koja nam je u kraćem razgovoru rekla:

“Trenutno naša Udruga broji 302 člana, a sve njih posjetiti ćemo i prigodno darivati. Svaki naš član dobiti će bon za kupnju u “Konzumovoj” trgovini u visini od 100 Kuna i prigodnu čestitku. Dogovorili smo se da će osim mene kao predsjednice, teren obilaziti još Vjekoslav Moravec, Blaženka Šoštarić, Asima Šebalj, Goran Kovač, Antun Malnar, Ruža Žakić i Janoš Ratko. Posjetiti ćemo i naše bolesne članove kojima smo namijenili uz prigodnu čestitku i 500 Kuna u gotovini za podmirenje određenih troškova.

Sredinom ovog mjeseca, 15. prosinca od 10 sati na dalje u ambulanti u Prezidu naša Udruga organizira preventivne preglede za sve građane, tijekom kojih će se kontrolirati mjerenje šećera u krvi, tlaka i EKG. Nadamo se da će i u Prezidu, kao što je to bio slučaj u ostalim mjestima, gdje smo već organizirali slične akcije, odaziv građana biti na zavidnoj razini, posebice iz razloga što su ti pregledi besplatni.”

Predsjednica Udruge umirovljenika Marija Janoš

Željko Malnar