ČABAR ” Ana Mužević i Filip Pišćević, učenici Srednje škole “Vladimir Nazor” Čabar izabrani su za predsjednicu odnosno zamjenika predsjednice Savjeta mladih grada Čabra. Odlučeno je to na konstituirajućoj sjednici održanoj u prostorijama Poglavarstva grada Čabra, kojoj su prisustvovali Zvonimir Lipovac predstojnik Ureda grada i Ivana Lakota pročelnica Upravnog odjela za opće poslove. Savjet broji pet članova, a osim Kristine Mužević i Filipa Pišćevića čine ga još Bojana Kvaternik iz Gerova, te Sara Lipovac i Tihana Zbašnik iz Tršća, svi iz čabarske srednje škole. Nakon provedenog postupka predlaganja temeljem raspisanog javnog poziva, odluku o imenovanju članova Savjeta mladih grada Čabra donijelo je Gradsko vijeće.
Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih grada Čabra Predsjednica savjeta mladih Ana Mužević i njezin zamjenik Filip Pišćević
Uvodno je Ivana Lakota upoznala prisutne s provedenim postupkom i prijedlogom Poslovnika o radu Savjeta koji je zatim jednoglasno usvojen. Nakon izbora Ane Mužević i Filipa Pišćevića za predsjednicu i zamjenika predsjednice, Zvonimir Lipovac je čestitao izabranima u ime grada Čabra te se prigodnim riječima osvrnuo na položaj mladih, njihovo organiziranje i djelovanje pri čemu je obećao pomoć i suradnju u skladu s proračunskim mogućnostima.

Željko Malnar