orion1U razdoblju od 04.11. do 07.11.2009. u novouređenom prostoru u tvornici namještaja Prezid održan je prvi kućni sajam tvrtke Finvest Corp d.d. Čabar. Sajam je obilježila nova ponuda namještaja koja je prezentirana kupcima i poslovnim partnerima iz Hrvatske i regije, te Europske unije. Ovo je prvi kućni sajam koji je održan u prostorima tvornice, što je čest slučaj i sa mnogim europskim proizvođačima, gdje su se partneri upoznali sa novitetima i imali priliku upoznati se sa proizvodnim procesom, a sajam je ujedno bio nadomjestak za neizlaganje na Ambienti 2009.
Naime, prema riječima rukovoditelja PC-2, Ivice Gržanića odluka tvrtke, imajući u vidu veličinu prostora, broj izloženih noviteta, mogućnost upoznavanja sa proizvodnjom, te racionalizacije troškova, da se program namještaja po prvi put predstavi na ovakav način bila dobar potez, jer je  odaziv poslovnih partnera bio je veći od očekivanog. Kućni sajam posjetilo je tridesetak trgovačkih kuća, te mnogobrojni dobavljači i ostali poslovni partneri koji su imali priliku upoznati i ljepote Čabarskog kraja.
Ponuda tapeciranog namještaja ovog puta pojačana je ponudom vrlo atraktivnih modela, a postojeći program pločastog namještaja obogaćen je novim detaljima i novitetima. Ovaj sajam namijenjen samo poslovnim partnerima ponudio je nove smjernice u opremanju životnog prostora.
Potvrđujući kvalitetu asortimana, moderan dizajn i ekonomičnost, Finvest Corp nastavlja svoj put zauzimajući važan položaj kako na hrvatskom tako i na europskom tržištu namještaja.