Željko Erent opet na čelu čabarskog HDZ-a

Jednoglasnom voljom izaslanika na izbornoj skupštini Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Čabar dosadašnji predsjednik, gradonačelnik Čabra Željko Erent ponovno je izabran za predsjednika te organizacije. U uvodnim riječima predsjednika GO HDZ Čabar o dosadašnjem radu uglavnom je bilo riječi o trenutnom stanju u Gradu Čabru i sve brojnijim poteškoćama s kojima se ova jedinica lokalne samouprave susreće, ali Erent smatra da ipak sve nije tako crno, da izlaz postoji, samo ga treba tražiti u zajedništvu i uz spremnost na odricanja, pri čemu očekuje pomoć ne samo članova svoje stranke već i svih mještana. Da zajedništva ima ilustrirao je navođenjem podataka da su primjerice na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća sve odluke donesene jednoglasno.
U Gradski odbor izabrani su Sanja Janeš, Krešimir Sandukčić i Leonard Vesel iz Čabra, Zvonimir Lipovac, Veronika Matijašević i Tanja Zbašnik iz Tršća, Emil Gec i Zoranin Kuzele iz Plešci, Ivan Kvesić i Alen Lipovac iz Prezida te Dominik Čop, Velimir Jurić, Anđelko Klepac i Alen Malnar iz Gerova. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Irena Andlar, Zdravko Tomac i Vitomir Zbašnik, izaslanici na Županijskoj    izbornoj skupštini biti će Zoranin Kuzele, Ivan Kvesić, Zvonimir Lipovac, Zdravko Tomac, Leonard Vesel i Vitomir Zbašnik dok će Željko Erent biti izaslanik na 15. Općem saboru Hrvatske demokratske zajednice.
Nakon okončanja izbornog postupka prigodnim je riječima Željko Erent zahvalio na ukazanom povjerenju, uz obećanje da će i nadalje, uz pomoć suradnika, nastaviti s radom i borbom za prosperitet ove sredine i njezinih stanovnika.

Ž. Malnar, NL