Puhački orkestar grada Čabra poziva sve zainteresirane osobe koje žele svirati, da se priključe u rad udruge upisom na interni glazbeni tečaj.

Želite li vi ili vaše dijete naučiti svirati neki puhački instrument ili udaraljke?

Obratite se nama,  jer u sklopu Puhačkog orkestra grada Čabra već nekoliko godina uspješno djeluje interni glazbeni tečaj, kojim se želi omogućiti djeci, mladima, a i odraslim osobama da se upoznaju sa glazbenom teorijom, steknu vještinu muziciranja i aktivno se uključe u rad puhačkog orkestra , pa tako i u život društvene zajednice.

Trenutno tečaj pohađa sedmero djece i nekoliko odraslih, od kojih neki  već sviraju u orkestru. Nastava je pojedinačna i održava se jednom tjedno u prostorijama orkestra u Gerovu. Polaznicima je osiguran instrument, notni materijal i stručni voditelj.

Cilj glazbenog tečaja je očuvanje tradicije glazbene kulture u čabarskom kraju, koja po pisanim tragovima seže u 1848. godinu. Osim toga, programom tečaja želi se djeci i mladima, na njima prihvatljiv način, utjecati na kvalitetu njihovog življenja. Muzika je sredstvo kojim se oblikuje osobni i društveni razvoj djece i doprinosi razvoju identiteta, utječe na samopouzdanje, bolju društvenu prilagodbu i pozitivne stavove, a zajedničkim muziciranjem razvija se osjećaj za timski rad i važnost pojedinca u grupi.

Iskoristite priliku i upoznajte ljepote glazbe.

S radošću vas očekujemo!

Puhački orkestar grada Čabra u izvedbi slijedećih skladbi:

DON’T CRY FOR ME ARGENITNA

BLUE NIGH

BIJELI BOŽIĆ

Puhački orkestar grada Čabra
Sve informacije na br. mob.:
Sandra 098 9677109
Maja 098 9334671