Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi žitelji čabarskog kraja,

još je jedna godina iza nas i dolazi nam Božić i nova 2014-ta.  U vremenu kada je naše društvo zahvatila globalna i lokalna gospodarsko-socijalna kriza teško je pronaći prave riječi kojima bi se obratio u ovom trenutku.

Blagdane slavimo u toplini svojih domova, okruženi obitelji i dragim osobama. To bi trebali biti dani radosti, praštanja i blagostanja. Najsretniji bi bili kad bi tu radost mogli osjetiti svi naši sugrađani. Na žalost, svjestan sam činjenice da će ga neki od vas provesti sa zebnjom u srcu. Kao gradonačelnik našeg Grada, zajedno sa zamjenicom i svim članovima Gradskog vijeća potrudit ću se da učinimo sve što je u našoj nadležnosti i mogućnosti da standard naših sugrađana popravimo, ublažimo posljedice nemilih događanja s kojima se susrećemo zadnjih mjeseci. Na budućnost moramo gledati s optimizmom, vjerom i nadom da ćemo uspjeti riješiti sadašnje teškoće.

U tom uvjerenju želim svima sretan i blagoslovljen Božić, dobro zdravlje, osobnu i poslovnu sreću te radosnu i uspješnu novu 2014. godinu.

Vaš gradonačelnik Kristijan Rajšel