Na blagdan Božića puhački orkestar grada Čabra poklonio je našim žiteljima prekrasne trenutke ispunjene tonovima prigodnih božićnih pjesama, poznatih hitova grupe ABBA te svima nama dragim slovenskim pjesmama. Koncert bio je prilika i za prvi nastup dvaju novih članova puhačkog orkestra pa su se tako publici predstavili Matej Košmrl na klarinetu te Romana Malnar na udaraljkama.
Puhacki orkestarGotovo 300-tinjak posjetitelja ispunilo je prostor osnovne škole u Gerovu, a njihove su reakcije bile više nego pozitivne. Ovom prilikom vrijedno je istaknuti da puhački orkestar već niz godina tradicionalno organizira koncert u  prostoru osnovne škole u  kojem ih uvijek dočekuje prigodan ambijent i toplina domaćina što svakako zaslužuje pohvale školi i svima koji tom ozračju doprinose na bilo koji način.
Uz glazbenu pomoć gostiju Matea Resmana i Davida Janeša iz Gerova, božićna večer protekla je svima vrlo ugodno, a puhački orkestar grada Čabra još jednom pokazao ogroman trud i zalaganje svih članova na čelu s voditeljem Nikolom Poljančićem.  Uz spoznaju da se zajedničkim druženjem i uz male korake može učiniti jako puno, večer je završila Radetzky maršem koji je u mirnu gerovsku noć na blagdan Božića donio bečki štih.