Drage sugrađanke i sugrađani!

Badnja je noć, na pragu smo Božića…

Vrijeme je to obiteljskog okupljanja, kad u toplini svojih domova, okruženi dragim osobama slavimo radost i toplinu Božića.

Vrijeme je to darivanja i opraštanja, tolerancije i razumjevanja, nade u bolje sutra. Ne zaboravimo da pokraj nas žive i oni kojima je potrebna naša pomoć i naša podrška, naše razumjevanje i topla riječ.

Neka božićno vrijeme u nama potakne istinske ljudske vrijednosti i pozitivnu energiju. Ne propustimo priliku da činimo dobro i svoju sreću podijelimo s drugima.

Kako je Božić prije svega obiteljski blagdan koji svi želimo dočekati u miru i blagostanju vlastite obitelji, od srca vam želim upravo to – da u sigurnosti vlastitog doma osjetite blagdansku toplinu, sreću i ljubav.

U svoje ime, kao i u ime svoje zamjenice te djelatnika gradske uprave, želim vam sretan i blagoslovljen Božić, puno zdravlja i osobne sreće, a domove nek vam ispuni radost.

Pronađimo u sebi vjeru i snagu za dane koji su pred nama i zajedničkom dobrom voljom i razumijevanjem učinimo ih što sretnijima i boljima.

Vaš gradonačelnik Kristijan Rajšel