Saznajte svoj IQ!

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije u Rijeci!

Banner testiranja 150x150Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Rijeci u subotu, 25.ožujka 2017. godine u prostoru gradske vijećnice, Korzo 16, Rijeka. Prijave će se primati od 13:30 do 14:00  sati na mjestu testiranja, a putem interneta prijave su moguće do 22.03.2017. do 20:00 sati. Testiranje počinje u 14:00 sati. Za testiranje se moguće prijaviti i on-line na web-stranicama Hrvatske Mense na  http://www.mensa.hr

Testiranje se obavlja pod nadzorom ovlaštenog psihologa, neverbalnog je tipa i za pristup nije potrebno nikakvo predznanje niti je važna obrazovna, kulturna, socijalna ili spolna pripadnost. Sve upute za rješavanje testa daje psiholog prije početka testiranja. Rezultat testiranja je tajan i stiže poštom na kućnu adresu, a ima međunarodno priznatu vrijednost.

Na testiranje mogu doći svi stariji od 14 godina, osim onih koji su u prošloj ili ovoj godini pristupili testiranju te onih koji su već ostvarili uvjet za učlanjenje u Mensu. Cijena testiranja na mjestu održavanja testiranja je 80 kuna po osobi, a za osobe koje su se registrirale on-line i platile unaprijed cijena je 70 kuna.

Dođite na testiranje, zabavljajte se rješavajući zadatke i na taj način saznajte nešto više o sebi!

S poštovanjem,
Hrvatska Mensa
E-mail: testiranja@mensa.hr
Web-stranice: www.mensa.hr