Raspored skupljanja i odvoza komunalnog otpada u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana (52. tjedan 2017. i 01. tjedan 2018. godine)

Komunalno trgovačko društvo Čabar d.o.o. Čabar obavještava korisnike usluga odvoza komunalnog otpada da će se, radi božićnih (ponedjeljak i utorak, 25. i 26.12.2017.) i novogodišnjih (ponedjeljak, 01.01.2018.), komunalni otpad odvoziti prema sljedećem rasporedu:

– 29. prosinca (PETAK), područje naselja Gerovo
– 02. siječnja (UTORAK), područje naselja Tršće (ne odvozi se u 52. tjednu)
– 05. siječnja (PETAK), područje naselja Gerovo

Iz ostalih naselja komunalni otpad odvozi se prema uobičajenom rasporedu.

Skupljanje i odvoz miješanog komunalnog otpada u vrijeme nadolazećih blagdana planirano je pod pretpostavkom da neće biti poteškoća nastalih uslijed vremenskih neprilika ili nemogućnosti odlaganja otpada na odlagalištu „Peterkov laz“.

S obzirom na ograničene mogućnosti za nesmetano obavljanje poslova sakupljanja i odvoza komunalnog otpada u proteklom i ovom tjednu (radi značajnijih poteškoća prometovanja nastalih uslijed snježnog i olujnog nevremena i onemogućenog normalnog pristupa odlagalištu) došlo je do poremećaja u rasporedu odvoza po naseljima, pa molimo korisnike naših usluga za ispriku i razumijevanje.

Komunalno trgovačko društvo Čabar d.o.o.