Obavijest za korisnike usluge sakupljanja i odvoza miješanog komunalnog otpada

Komunalno trgovačko društvo Čabar d.o.o. Čabar obavještava korisnike usluga odvoza miješanog komunalnog otpada, posebice korisnike naselja Gerovo i Tršće, u kojima je odvoz otpada prema rasporedu predviđen u ponedjeljak i utorak (12. i 13.02.), da se usluga sakupljanja i odvoza neće vršiti, s obzirom na najavljene vremenske neprilike i nemogućnost pristupa i odlaganja otpada na odlagalištu „Peterkov laz“, odnosno nužnosti odvoza već ranije prikupljenog komunalnog na odlagalište izvan područja grada Čabra.
Ukoliko će vremenske prilike omogućiti, planira se redovito skupljanje komunalnog otpada za naselja Prezid, Čabar i Plešce predviđenog za 14. i 15. veljače.
S obzirom na mogućnost daljnjih vremenskih neprilika, tijekom ovog mjeseca očekuju se daljnje poteškoće u nesmetanom obavljanju poslova sakupljanja i odvoza komunalnog otpada na cjelokupnom području grada Čabra te poremećaja u rasporedu odvoza po naseljima, pa molimo korisnike naših usluga za razumijevanje.
O normalizaciji stanja i daljnjem rasporedu odvoza korisnici usluga obavijestit će se putem mrežnih stranica Društva i Grada Čabra.

KOMUNALNO TRGOVAČKO DRUŠTVO
ČABAR d.o.o.