Narodna knjižnica ˝Ivan Žagar˝ Čabar poziva Vas na radionicu – Izrada tepiha od pamučnih traka, preko programa ˝Ručni rad naših starih˝.

Radionica se održava kroz dva susreta – 30.09. i 01.10.2019. s početkom u 17.30 h. Predviđeno trajanje radionice je 2 h po susretu.
Radionica se održava u prostoru Narodne knjižnice ˝Ivan Žagar˝ Čabar. Voditeljice radionice su: Goranka Hudolin i Ina Štimac – članice ˝Vrijednica˝ te ravnateljica knjižnice Sintija Žurga Paripović.

Radionica je namijenjena odraslim osobama i mladima. Na radionicu potrebno je donesti vlastitu kukicu br.8 ili br. 10. Materijal za radionicu osiguran je za svakog prijavljenog korisnika, a sve što izradite ostaje vam za uspomenu. Sudionici radionice, svoje će uratke izložiti naknadno na izložbi rukotvorina u Narodnoj knjižnici ˝Ivan Žagar˝ Čabar.

Napomene:
Predbilježbe za radionicu su obavezne i započinju 24.09.2019. te traju do popunjenja slobodnih mjesta. Predbilježiti se možete osobno u knjižnici ili na broj telefona 821-412 (kroz radno vrijeme knjižnice za korisnike). Radionica se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH u okviru programa ˝Ručni rad naših starih˝.

Narodna knjižnica ˝Ivan Žagar˝ Čabar