Konstituirajuću sjednicu vijeća mjesnog odbora Prezid koju je sukladno svojim ovlastima sazvao gradonačelnik Čabra Kristijan Rajšel, jučer je otvorila Ivana Lakota, zamjenica gradonačelnika. Time je započeo niz od ukupno 5 sjednica koje će se održati tijekom ovog tjedna po pojedinim mjesnim odborima, a nakon izbora za članove vijeća održanih dana 22. prosinca 2019. godine. Zamjenica gradonačelnika je pozdravila sve prisutne i čestitala na izboru svim članovima Vijeća MO sa željom da uspješno rade na zadovoljstvo svih mještana.

Nakon podnesenog izvješća o rezultatima izbora te prisege svih petero članova vijeća, za predsjednika je jednoglasno ponovo izabran Franjo Pantar. Nakon uspješne četiri godine vođenja mjesnog odbora Prezid, novi/stari predsjednik zahvalio se prije svega na činjenici da su mladi prezidanci prihvatili dužnost članova vijeća što ukazuje na to da Prezid ima svoju budućnost. Pohvalio je njihovo dosadašnje djelovanje i zahvalio svima na pomoći u protekle četiri godine, ali i na onoj koju očekuje u naredne četiri.

Sve nazočne pozdravio je i gradonačelnik Čabra Kristijan Rajšel uputivši im čestitke i želju za uspješnom suradnjom. “Prezid je primjer dobrog vođenja mjesne samouprave. Vaš se rad vidi na svakom koraku i sretan sam što i dalje možemo surađivati na isti način. Podršku Grada svakako možete očekivati i vjerujem da će mještani Prezida biti zadovoljni ponovnim izborom vodstva svog mjesnog odbora” naglasio je Rajšel.

Novo vijeće mjesnog odbora odbora Prezid od 13. siječnja čine: Franjo Pantar, Denis Turk, Kristina Ožbolt, Ervin Paulin i Denis Ožbolt.