Poslovnice Erste banke u Čabru i Gerovu, privremeno su zatvorene. U ime Stožera civilne zaštite grada Čabra, upućena je zamolba za radom poslovnice u Čabru, barem jedan dan u tjednu, te očekujemo njihov povratan odgovor.

Prenosimo zaprimljenu obavijest:

“Erste banka kao odgovorna institucija poduzima sve kako bi prije svega osigurala nesmetan kontinuitet svojih poslovnih aktivnosti i dostupnosti usluga klijentima te kako bi zaposlenicima i klijentima istovremeno omogućila da ostanu zaštićeni i sigurni, da se svakodnevni život i poslovanje nastavi odvijati što jednostavnije i u situaciji eventualne daljnje eskalacije trenutačne situacije

Potaknuta odlukama tijela javne vlasti o privremenoj obustavi rada škola i vrtića tijekom sljedeća dva tjedna, Erste banka je omogućila svojim djelatnicima, roditeljima malodobne djece, da u sljedećem razdoblju ostanu u svojim domovima te morala preraspodijeliti postojeće zaposlenike . Zbog toga su se neke poslovnice od utorka 24. 03.2020. privremeno zatvorile, a neke rade skraćeno. Iz svih navedenih razloga poslovnice Čabar i Gerovo su se privremeno zatvorile od 24.03.2020.g.

Na raspolaganju je našim klijentima najbliža poslovnica u Delnicama, Supilova ulica 43, radno vrijeme ponedjeljak – petak 08:00h -12:00h.

Koje su poslovnice zatvorene, gdje se nalaze najbliže otvorene poslovnice i sve ostale korisne informacije te naše preporuke u vezi poslovanja u aktualnoj situaciji mogu se pratiti na našoj internetskoj stranici, konkretno na https://www.erstebank.hr/hr/covid-19#.

Bankarske aktivnosti naši klijenti mogu obaviti korištenjem digitalnih usluga banke – usluga mobilnog bankarstva Erste mBanking i internetskog bankarstva Erste NetBanking,a čijim korištenjem se može :
– pregledati stanje svojih računa
– obaviti kunske i devizne platne transakcije
– platiti račune Erste Card Cluba
– platiti režije
– ugovoriti štednju ili trajni nalog
– kupiti bonove mobilnih operatera

Za uplate i isplate gotovog novca sugeriramo korištenje naših uplatnih i isplatnih bankomata koji ostaje na funkciji na lokaciji Fužina. Za podizanje gotovog novca na bankomatima drugih banaka, ukinuli smo naknadu do daljnjega.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Sve informacije o našim uslugama i o radu poslovnica možete dobiti pozivom u kontakt centar na broj 0800 7890, korištenjem chata, videopoziva ili Skypea te na internetskoj stranici i društvenim mrežama Erste banke.”