Svi građani s prebivalištem ili boravištem na području grada Čabra, kojima je istekao ili ovih dana ističe rok za tehnički pregled vozila, mogu svoj zahtjev za izdavanje propusnice uputiti na mail adresu info@cabar.hr ili ivana.lakota@cabar.hr, ili potrebne informacije dobiti na dežurnom telefonu Stožera civilne zaštite grada Čabra 829-490.
S obzirom na preporuku državnog stožera da se propusnice ne izdaju osobama starijim od 65 godina, budući iste ulaze u rizičnu skupinu vezano uz oboljevanje od koronavirusa, Stožer CZ grada Čabra tu prepuruku primjenjuje za izdavanje svih propusnica pa tako i ovih vezano uz obavljanje tehničkog pregleda vozila.
Za tehnički pregled vozila sada nije nužna nazočnost vlasnika vozila pa možete zamoliti bilo koju drugu osobu koja nema ograničeno kretanje, da ovaj posao obavi za vas!

Slijedom navedenog, u zahtjevu je potrebno navesti sljedeće podatke:
1. ime, prezime, adresa, OIB podnositelja zahtjeva (osoba koja treba propusnicu)
2. marka, model i registarska oznaka vozila (+ ime i prezime vlasnika vozila, ako na tehnički pregled ide druga osoba)
3. datum isteka roka za tehnički pregled vozila
4. datum odlaska na tehnički pregled
5. mjesto stanice za tehnički pregled (po mogućnosti točna adresa)

Propusnica će se uručiti:
– putem elektroničke pošte bez obzira na radno vrijeme ili dan u tjednu
ili
– osobnim preuzimanjem na ulazu u gradsku upravu grada Čabra, Narodnog oslobođenja 2, Čabar, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati.

S obzirom na promjene koje se na satnoj ili dnevnoj bazi donose na državnoj razini, a vezane su uz mjere sprječavanja širenja koronavirusa, propusnicu ćemo proslijediti ili uručiti najranije jedan dan prije odlaska na tehnički pregled.

Stožer civilne zaštite grada Čabra
Načelnica, Ivana Lakota