U suradnji Croatia agent Gerovo i Auto kluba Rijeka, stanica za tehnički pregled Preluk organizira Tehnički pregled traktora na području grada Čabra. U subotu, 25. travnja 2020. godine odraditi će se tehnički pregled traktora i priključnih vozila za mjesta Gerovo i Plešce. Zbog nastale situacije izazvane koronavirusom, tehnički pregled će se održati na nešto više lokacija nego prethodnih godina kako bi smanjili okupljanje većeg broja ljudi na istom mjestu. S obzirom da ovu sezonu ponovo počinjemo sa Gerovom i Plešcima te njihovim okolim mjestima, molimo sve ostale traktoriste s područja grada Čabra da ne dostavljaju dokumentaciju prijevremeno. Svi ćete naknadno biti obaviješteni kada će u drugim mjestima (Tršće, Parg, Prezid) biti organiziran pregled vaših traktora.
Ove godine zbog izvanredne situacije organizacija je nešto drugačija, ali učinak će bit jednak kao i do sada. S obzirom da smo za održavanje tehničkog pregleda saznali svega par dana prije održavanja istog, molimo vas za suradnju i strpljenje. Procedura je takva da bi do srijede 22. travnja 2020. godine trebali u naše urede u Gerovu i Čabru dostaviti svu dokumentaciju potrebnu za pravovaljano odrađivanje tehničkog pregleda. Dokumentacija koja je potrebna je ista kao i prethodnih godina, ali na žalost rok kraći. Nakon dostave dokumentacije na vama je prema naknadno objavljenom rasporedu doći u točno predviđeno vrijeme na tehnički i strogo se pridržavati propisanih epidemioloških mjera sa kojima smo svi već upoznati.
Znači, organizirati ćemo vas u skupine po pet osoba. U četvrtak ćemo objaviti točan raspored skupina i vrijeme vašeg dolaska. Zbog zaštite dijelatnika koji će doći odraditi pregled vaših traktora, a također i zbog vašeg osobnog zdravlja molimo vas za suradnu i pridržavanje rasporeda kojega ćete pravovremeno dobiti. Apeliramo na već dane preporuke Stožera Civilne Zaštite RH i Grada Čabra vezano uz nošenje maski i ostale zaštite kao što su rukavice. Obavezno je parkirati traktor (prikolicu) u predviđenom razmaku te osobito pripaziti da za vrijeme čekanja tehničkog pregleda međusobno održavate razmak od najmanje dva metra i poštujete sva pravila socijalne distance.

Za sve nejasnoće i dodatna pitanja možete nas kontaktirati.
Croatia agent Gerovo