Zbog nastale krizne zdravstvene situacije koju je izazvala epidemija zarazne bolesti COVID-19, Tehnički pregled vozila na stanici u Čabru će se od utorka 03.11.2020.godine pa do opoziva održavati na nešto drugačiji način.

S obzirom na izvanredne okolnosti, u svrhu zaštite zdravlja svih nas organiziramo rad stanice na način da se tehničkom pregledu pristupa po max. 4 osobe tj. vlasnika vozila svakih sat vremena .
Time postižemo izbjegavanje većeg broja ljudi na istome mjestu u isto vrijeme, mogućnost dezinfekcije radnog mjesta i bržu protočnost vozila i ljudi.

Kako bi to što učinkovitije postigli, dolazak na stanicu obavezno prethodno najavite u Croatiji osiguranje d.d. u Čabru, I.G.Kovačića 2. Da bi pravovremeno rezervirali svoj termin dolaska što ujedno štedi i vaše osobno vrijeme i doprinosi dobrom ponašanju kako bi naša zajednica ostala brojčano što manje pozitivna na koronavirus.
Najave se primaju isključivo na broj telefona +385 51 821 210 svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati.

S obzirom da su stanice u većim gradovima potencijalna žarišta širenja zaraze sve više njih odlučuje pristupiti stanicama koje su manje i u izoliranijim mjestima kao što je i naš Čabar zato novom organizacijom brinemo za zdravlje naših građana i dajemo im pravo prednosti.

Apeliramo na strogo pridržavanje protuepidemijskih mjera koje podrazumijevaju obavezno nošenje maske i rukavica, održavanje razmaka na otvorenom od 2 m i u prostoriji stanice za tehnički pregled mogućnost ulaska samo jedne osobe tj. naizmjenično jedan po jedan.

Unaprijed se zahvaljujemo na suradnji.
Croatia agent Gerovo