I ove godine, Grad Čabar daruje svoje mališane povodom božićno-novogodišnjih blagdana. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, odgovorno i s velikom pažnjom, Djed Božićnjak obići će naš Grad. Kako je Djedica u rizičnoj skupini, a javna okupljanja kakva smo imali prethodnih godina nisu dozvoljena, Djed Božićnjak poklone će ostaviti na više lokacija.
Za naše školarce, učenike od 1. – 4. razreda osnovne škole, pokloni će se podijeliti u organizaciji njihovih učitelja. Korisnici Dječjeg vrtića Buba Mara Čabar poklone će dobiti u svojim podružnicama, a za svu ostalu djecu (koja ne pohađaju vrtić) poklone ćemo spremiti u našoj Gradskoj upravi. Po te poklone roditelji ili netko umjesto njih, mogu doći svakim radnim danom od 7:30 do 14:30 h, počevši od 22. prosinca 2020. godine nadalje.
S obzirom da zbog Zakona o zaštiti podataka nismo u mogućnosti samostalno ažurirati evidenciju, tj. popis djece, ljubazno molimo sve roditelje koji su izvršili prijavu krajem 2019. i tijekom 2020. godine, ili su izvršili bilo kakvu promjenu u prebivalištu ili boravištu djeteta da nam se jave na broj 051/829-490 i provjere dali je njihovo dijete na popisu.
Naravno i svi drugi roditelji, slobodno mogu nazvati navedeni broj i provjeriti dali je njihovo dijete na popisu.
I na kraju, molimo sve za razumijevanje. Svjesni smo činjenice da roditeljima i djeci nije toliko važan poklon, koliko druženje, lik Djeda Božićnjaka i božićno ozračje. Na žalost, u vremenima smo kada neke tradicije moramo, bar za sada, potisnuti u drugi plan i prije svega voditi brigu o zdravlju nas i naših najbližih.

Hvala svima!
Grad Čabar